ZONNEPANELEN

Zonnepanelen plaatsen

Wilt u besparen op uw energiekosten? Dan is zonne-energie de beste en duurzaamste oplossing. Herestein is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen die helpen om de energie van de zon maximaal te benutten.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Het Nederlandse klimaat is zeer gunstig voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak. Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs met schaduw.

De installatie van zonnepanelen

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen op schuine daken gemonteerd, maar wij bieden ook oplossingen voor platte daken, daken met schaduw en daken gericht op het oosten/westen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u positief geworden over de plaatsing van zonnepanelen maar zijn er nog onduidelijkheden of concrete vragen. Dan is dat geen enkel probleem, in een persoonlijk gesprek laten wij u graag de voordelen zien van zonnepanelen, ook laten wij u kennis maken met de andere duurzame oplossingen. Het is mogelijk om nog meer rendement te behalen met alternatieve energiebronnen. Ook kunnen wij u een offerte op maat aanbieden voor de plaatsing van de zonnepanelen en mogelijk andere duurzame oplossingen.

Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door de toepassing van zonnepanelen?