DAKWERK

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Herestein heeft gediplomeerde vakmensen in dienst op gebied van dakwerkzaamheden.

Ook voor onderhoud aan uw dakwerk bent u bij Herestein aan het juiste adres. Denk hierbij aan de afvoer ontstoppen of kleine reparaties aan uw afvoer, dakgoot of dak. Wij voeren het onderhoud van daken uit voor het gehele Kema terrein, diverse Woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren.

Heeft uw dak onderhoud nodig?

Bij onderhoud van dakwerk kunt u de volgende werkzaamheden verwachten:

  • Afvoer ontstoppen –> bladvrij maken van daken en goten.
  • Kleine reparaties aan afvoer, dakgoot of daken.

Wij voeren het onderhoud van daken uit voor het gehele Kema terrein, diverse Woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren.

Platte daken met bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze daken worden over het algemeen alleen gebruikt bij platte daken. Dit is een gangbaar en betaalbaar systeem. Bij dit systeem wordt de dakbedekking op het dak geplakt volgens de lijmmethode of gebrand volgens de brandmethode. Voor meer informatie over bitumineuze dakbekekking kunt u met ons contact opnemen via onze contactpagina.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Het voordeel van dit systeem is dat er geen brander aan te pas komt. Kunststof dakbedekking is milieu vriendelijker dan een Bitumineuze dakbedekking. Dit komt omdat de kunststof dunner en lichter is in gewicht en 100% te recyclen is.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!