Mutatie onderhoud
Volkshuisvesting

In opdracht van de woningcorporatie werkt Herestien veel aan mutatie woningen in Arnhem.
Mutatieonderhoud is het door de verhuurder van huurwoningen uitgevoerd onderhoud aan een huurwoning waarbij het onderhoud wordt uitgevoerd tussen twee verhuurperiodes in.
Dit betekend dat wanneer een huurder de woning verlaat de opzichter de woning inspecteert en gaat keuren op allerlei facetten. Het betreft uitsluitend werkzaamheden die worden uitgevoerd om een woning een goede onderhoudsstaat te geven. In samenwerking met andere aannemers muteren wij de woning en voeren wij de opgedragen punten uit. De woning zal hierna weer gereed zijn voor de volgende huurder.

Er wordt verschillend werk uitgevoerd aan gas, water en licht. Hierbij kunt u denken aan elektra werkzaamheden zoals het vervangen van het schakelmateriaal of de groepenkast. Ook voeren de loodgieters veel riolering werk uit en worden er lekkage opgelost. Dus ook lekkage via het dak door de dakdekkers. Complete cv-installaties realiseren onze mannen ook. Ook het renoveren van bijvoorbeeld keukens, badkamers en toiletten worden gerealiseerd.