Toilet renovatie – Bemmel

Denkt u na over een eventuele renovatie van het toilet in uw woning of kantoor? Een nieuwe frisse look en makkelijk schoon te houden!
Het ‘kleinste kamertje’ is niet direct een ruimte die onbelangrijk is. Goed werkend sanitair is erg belangrijk voor de hygiëne van uw woning en is zelfs één van de belangrijkste levensbehoeften. Daarnaast is een schoon, fris en modern toilet een verrijking van uw woning of kantoor.

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur is er veel mogelijk als het aankomt op de renovatie van een toilet. Veel mensen hebben liever een hangend toilet dan een staand toilet. Het voordeel is dat er veel beter kan worden schoongemaakt, omdat er gewoon onder de pot kan worden gedweild.
Wilt u een toilet zonder spoelranden, een douchewc, extra verfrissing in de toiletruimte, geven toiletbeugels u het gevoel van veiligheid dat u eigenlijk zoekt of heeft u liever een andere kleur achterwand of vloer? Dit heeft wel invloed op de prijs en de duur van de renovatie, maar er is veel mogelijk! Daarom is het verstandig om je wensen te bespreken met een medewerker van Herestein om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

In maximaal 2-5 dagen (afhankelijk van uw wensen) wordt uw toilet weer als nieuw. Dit met volledig nieuwe betegelde wanden en vloer. Indien nodig wordt de toiletafvoer verlegd.